ÜGYVÉDI IRODA REDESIGN

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1143, Budapest Thököly út 106/b

Átadás éve: 2016 Q3

Kialakított terület mérete: 45 m²

Irodában dolgozók száma: 2

Bérlő cég: Dr. Rácz Iván Ügyvédi Iroda


Rövid bemutatkozás

Sokan biztosan így képzelik el az ügyvédi irodákat: egy nagy, rusztikus faasztalnál ül az ügyvéd úr, aki barna bőrfoteljéből hallgatja ügyfelei panaszait, és kis sem látszódik a papírhegyek mögül. Nos, mikor a tervezők a zuglói ügyvédi iroda felújításába kezdtek, ezt a látomást mindenképpen szerették volna eloszlatni, és egy üde, barátságos környezetet kialakítani.

A korábban ügyvédi munkaközösségként működő irodára már jócskán ráfért egy külső és belső rekonstrukció, így nem féltünk falakat sem mozgatni – két kisméretű iroda egybenyitásával jött létre az új irodatér. A cél az volt, hogy egy helyiségben alakítsunk ki két munkaállomást egy vezető ügyvédi asztallal és egy operatív számítógépes munkaállomással, valamint egy nyolcfős reprezentatív tárgyalóval.

A modern arculat kialakítása érdekében gondosan megválogatott kiegészítőkkel és belsőépítészeti elemekkel dolgoztak a tervezők. A finom részletek, bár nem feltűnőek, de minden irodában fontosak, itt ilyenek az egyedi gyártású bőr fogantyúk, a fűtőtesteket takaró elemek és asztallábak.

Szinte minden teljesen megújult, a külső nyílászárók, a LED világítással ellátott álmennyezet és az iroda gépészeti rendszere is. A falakat exkluzív vinyl tapéta fedi, amit a felső szekrénybe rejtett indirekt világítás emel ki. A tér akusztikáját magas minőségű, komforthátoldalas modulszőnyeg javítja, mely egyúttal elegáns megjelenést is kölcsönöz a térnek.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!