LEVEL UP Office Design Studio

Képek


Szolgáltatók

Kivitelezés / Fitout

Amelis Fővéllalkozó Kft.

Tervezés / belsőépítészet

LEVEL UP Office Design

Világítástechnika

LumoConcept

Irodabútor

Vivax Irodabútor

További szolgáltatók


Cím: 1115, Budapest Kelenföldi út 2

Átadás éve: 2015 Q4

Kialakított terület mérete: 117 m²

Irodában dolgozók száma: 10

Bérlő cég: LEVEL UP Office Design


Rövid bemutatkozás

Az alkotói tevékenységhez elengedhetetlen az inspiráló környezet, így ennek megfelelően alkottuk meg az irodánkat.

Olyan irodai környezet létrehozása volt a cél, ami egyaránt támogatja a tervezői kreatív munkát és a megrendelőink számára is vonzóvá és hitelessé teszi stúdiónkat.

A tervezői open office-ban található a folyamatosan bővülő, legújabb innovatív anyagokat és technológiákat tartalmazó anyagkönyvtárunk, mely nélkülözhetetlen a modern terek megalkotásában.

Korszerű LED világítás, nagyméretű tervezőasztalok, színhelyes IPS LED monitorok, valamint egy nyolcfős, hangszigetelt tárgyaló található az irodánkban a személyes konzultációkhoz és a szakági kooperációkhoz.


Okok, amiért a díjra érdemes

Igyekeztünk a saját stúdiónkban is olyan munkakörnyezetet teremteni, mely maximálisan támogatja a tervezési folyamatokat és a tervező kollégák kreativitását.

Az irodatér kialakításánál odafigyeltünk a munkatársak igényeire, például a vizesblokkban zuhanyzót alakítottunk ki, mert az egyik építészkollégánk télen-nyáron kerékpárral közlekedik.

Fontos számunkra a csapatmunka és a közösen eltöltött idő is, így jó idő esetén a tetőteraszon grillpartikat tartunk, valamint egy kihelyezett tárgyalóval várjuk partnereinket. A trendi felnőtt játszótér a mi irodánkból sem hiányozhat, futópad és darts áll a munkatársak rendelkezésére a napközbeni és munka utáni kikapcsolódáshoz.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!