Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda

Képek


Szolgáltatók

Projektmenedzsment

Cushman & Wakefield

Tervezés / belsőépítészet

MádiLáncos Studió

Irodaszőnyeg, padló

ProInterier Kft.

Világítástechnika

SOLINFO Lighting & Home

További szolgáltatók


Cím: 1085, Budapest Kálvin tér 12-13.

Átadás éve: 2016 Q3

Kialakított terület mérete: 860 m²

Irodában dolgozók száma: 35

Bérlő cég: Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda

Irodaház: Kálvin Center


Rövid bemutatkozás

A Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda a Wolf Theiss nemzetközi irodahálózat 2007-ben alakult magyar irodája, amely 2008-ban költözött a Kálvin Square irodaház 4. emeletére. 7 év eltelte után, 2015-ben időszerűvé vált az iroda felújítása. Újra kellett gondolni az iroda közös területeinek dizájnját és elosztását, a meglévő dolgozói terület minimális változtatásával.

Alapvető szempont volt az, hogy a különálló, zárható irodákból álló irodatérben a design frissítése mellett lehetőség szerint csak minimális funkcionális változtatás történjen; az ügyvédi iroda működéséből eredően az – eddig sem alkalmazott – open office kialakítás szóba sem jöhetett. A projektben külön nehézséget okozott, hogy a Bérlő a teljes kivitelezés időtartama alatt az irodában működött, így a felújítási munkákat több fázisban kellett elvégezni.


Okok, amiért a díjra érdemes

Fiatal és lendületes csapattal dolgozó ügyvédi irodaként fontos szempont volt, hogy a design modern, de egyben konzervatív is maradjon. Ennek jegyében a könyvtári rész a korábbi zártabb, szigetszerű kialakítása helyett nyitott, színes közösségi térré alakult, amelyet jól egészít ki az iroda modern, vidám és tágas konyhája. Az ügyféltárgyalók és a dolgozói területek közötti átmenetet a konzervatívabb fekete márványpulttal és modern hatású Corian hátfallal kialakított recepciós tér adja. Az ügyféltárgyalók berendezése szintén konzervatívabb kialakítású, de az alkalmazott színvilág az iroda többi területével harmonizálóan modern és lendületes. Az iroda látványát a neves Körmendi Galériától származó modern és kortárs magyar műalkotások teszik teljessé.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!