BJ48 - New Work Serviced Offices

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Property Systems Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1054, Budapest Bajcsy Zsilinszky út 48.

Kialakított terület mérete: 1420 m²

Irodában dolgozók száma: 10

Bérlő cég: European Investment Bank; Generál Ügyvédi Iroda, Troostwijk Dutat Consulting Kft.


Rövid bemutatkozás

A BJ48 Business Center szolgáltatott irodai megoldásokat kínál valós felmerülő igények alapján, egyedi feltételekkel.

A századforduló elején épült irodaház teljes felújításon esett át 2007-ben. Az épület felső két szintjén elhelyezkedő business center azonnal költözhető, felújított irodákkal várja bérlőit teljes körű szolgáltatásokkal, kis és közepes méretű cégek igényeire fókuszálva, 1-120 főig.


Okok, amiért a díjra érdemes

Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük az irodához kapcsolódó terheket, így kizárólag a sikeres napi üzletmenetre tudjanak koncentrálni. Ez lehet a hosszú távú együttműködésünk alapja. Olyan pozitív, professzionális, de ugyanakkor fiatalos légkört hozunk létre, amely hatékony környezetet teremt és támogatja ügyfeleink hosszú távú bővülését.

Olyan szerződési időtartamot kínálunk, amely testre szabott és teljes rugalmasságot biztosít, megkímélve a bérlőt az üzemeltetéssel járó adminisztratív feladatoktól és a kezdeti beruházástól.

A frissen felújított terület magában foglalja a 24/7 hozzáférhető privát irodákat, saját recepciós szolgáltatásokat, tárgyalótermet, internetszolgáltatást, teljes körű üzemeltetést, műszaki karbantartást, takarítást, újonnan bútorozott és teljesen felszerelt konyhát korlátlan kávé-, gyümölcs- és italfogyasztással.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!