FX Software Zrt.

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1066, Budapest Weiner Leó utca 16. VI.-VI

Átadás éve: 2016 Q3

Kialakított terület mérete: 850 m²

Irodában dolgozók száma: 40-50 fő


Rövid bemutatkozás

Az FX Software egy treasury szoftvert fejlesztő cég, ügyfeleink elsősorban pénzügyi intézmények, bankok, nagyvállalatok.
Az iroda kiválasztásánál és kialakításánál fő szempont volt, hogy tágas, világos, szellős és letisztult tereink legyenek, amelyek nyugalmas és kellemes légkört biztosítanak. Mindenképpen szerettük volna elkerülni, hogy egy zsúfolt irodaház zárt és levegőtlen tereire emlékeztessen, egy otthonosabb, szabadabb hangulatot szerttünk volna teremteni. A saját kerttel és teraszokkal, a nagy ablakfelületekkel, nyitható ablakokkal és az alapvetően letisztult designnal úgy érezzük ezt a sikerült megvalósítanunk. A terek tervezésénél arra törekedtünk, hogy a különböző munkacsoportok hatékonyan tudjanak együttműködni, és mindenki a munkájának megfelelő körülmények között tudjon dolgozni. A munkatársak véleményére építettünk, a kulcsemberekkel közösen döntöttünk az elrendezések, kialakítások fő irányairól. Így végül a sok együttműködés és kommunikáció mellett, akinek szüksége van az elmélyülésre, csendre, az azt is megtalálja.
Az irodában külön szárnyakban vannak a különböző csoportok, azonban több munkaállomást alakítottunk ki a szükségesnél, hogy a kollégáknak lehetőségük legyen költözni, és az adott projektnek megfelelően összeülni.
Ezen felül számos közösségi tér, étkező (természetesen csocsóval), társalgó, terasz, kert áll a munkatársak rendelkezésére feltöltődés céljából, valamint több tárgyaló, egy csendes projektszoba, két csendes „meeting-box” és egy telefonfülke kaptak helyet az irodában, hogy a bizalmas ügyek (akár céges akár magán) intézésére is legyen lehetőség; továbbá recepció, lobby, tárolók, mellékhelységek, bicikli-, motorparkoló és egy tusoló is része még az irodának.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az irodában azt a hangulatot próbáltuk megteremteni, ami a vállalati kultúránkat és értékeinket is tükrözi. Az FX Software-t tevékenységéből és piacából adódóan a stabilitás, megbízhatóság, minőség és magas szintű professzionalizmus jellemez. A cég brandjének és az irodának a kialakításakor is olyan megvalósításra törekedtünk, amely ezt a hangulatot sugározza és a koncentrált munkát a legjobban támogatja. Tervezőnk a letisztult eleganciát, fiatalos könnyedséggel és vidámsággal ötvözte, az eredmény egy tágas, szellős, világos iroda lett.
A hatékony munkavégzést biztosító munkaállomások kialakítása mellett (nagyobb, fehér asztalok, nagyobb méretű vagy több monitor, kényelmes székek, egyedi kiegészítők (lábtartó, kéztartó, monitoremelő stb.) ) nagy hangsúlyt fektettünk a szociális terek kialakítására. Így került kialakításra a négy tárgyaló mellett két modern meeting box – amely munkatársaink kedvencévé vált –, egy csendes projektszoba, egy telefonfülke magánbeszélgetésekhez, illetve két nagy lobby és kávézó. Tervezőnk a két szinten található tereket - az ott zajló munkákhoz igazítva – kissé eltérő hangulatban alkotta meg, mégis egy egységben, egy designban tartva az egész irodát. A pihenést, kikapcsolódást a három teraszunk és a kerttünk teszi teljessé, mely egyedülálló Budapest belvárosában.
A praktikumon és koncepción túl fontos volt a vizuális megjelenés is, a szép megoldások, a színek és formák összhangja.
Úgy gondoljuk irodánk minden szempontból kielégíti a mai modern irodákkal szemben támasztott igényeket, de azon túl a város szívében, a város felett egy egyedülállóan csendes, tágas, szellős és világos helyet sikerült találnunk és kialakítanunk, ahol igazán jól érezzük magunkat.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!