V17 irodaház

Képek


Szolgáltatók

Ingatlantulajdonos

Diófa Alapkezelő

Kivitelezés / Fitout

ProInterier Kft.

Ingatlanfejlesztő

WING Zrt.

További szolgáltatók


Cím: 1134, Budapest Váci út 17

Átadás éve: 2016 Q3

Ingatlan mérete: 19000 m²


Rövid bemutatkozás

A belváros kapujában felépült, különleges építészeti megoldásokat felmutató V17 irodaház az elérhető legmagasabb műszaki tartalmat kínálja, egyúttal megfelel a BREEAM környezettudatossági védjegy „nagyon jó” minősítési követelményeinek.
A reprezentatív kör alakú recepció és a 18 méter magas lobby tér eltolt térrendszerével igazi belsőépítészeti különlegesség.
Az épület belsejében megbúvó szellős zöld udvar nem csak a napi pihenés helyszíne, hanem az irodaterületek természetes fényellátásának forrása is.


Okok, amiért a díjra érdemes

V17 irodaház Budapest dinamikusan fejlődő, legnagyobb alpiacán a CBD-hez közel a jelenleg elérhető legmagasabb műszaki tartalmat kínáló, fenntartható, high-tech irodaház. A hatékony alaprajznak és a környezettudatos megoldásoknak köszönhetően a V17 funkcionális és költséghatékony működést tesz lehetővé.


Szolgáltatások

24órás recepció és biztonsági szolgálat, kamerarendszer, kártyás beléptető rendszer a teljes épületben mind a bérlők teljes körű védelmét szolgálják. Üzemeltetés és karbantartás házon belül. Hangulatos étterem és kávézó.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!