Atlas Soft Kft.

Képek


Szolgáltatók

Kivitelezés / Fitout

Ab'ri-Bau Kft.

Irodabútor

konyhapont.hu

Tervezés / belsőépítészet

Morvay&Morvay | m2design project

További szolgáltatók


Cím: 1191, Budapest Hunyadi u 6

Átadás éve: 2016 Q1

Kialakított terület mérete: 240 m²

Irodában dolgozók száma: 21

Bérlő cég: Atlas Soft Kft. (tulajdonos)


Rövid bemutatkozás

Cégünk az Atlas Soft Kft. 2012 óta foglalkozik szoftverfejlesztéssel és biztonságtechnikával.
Fő szakterületeink közé tartozik az egyedi informatikai rendszerek fejlesztése, valamint beágyazott rendszerek és szoftverek biztonsági analízise.

2015-ben határoztuk el, hogy cégünk további bővüléséhez új irodába költözünk, melynek belsőépítészeti tervezésével az M2 Design Project csapatát bíztuk meg.
A rendelkezésre álló területen olyan irodát szerettünk volna kialakítani, ami kreativitásra sarkall, otthonos, minden egyedi és közösségi igényünket ki tudja szolgálni.

Az iroda vizuális kialakításában a belsőépítész tervezők szabadkezet kaptak, mindössze cégünk filozófiáját kellett alapul venniük:
A munka életünk része, fontos és tartalmas időtöltés. A munkánk számunkra nem csak feladatok törvényszerű elvégzését jelenti, hanem kreatív és alkotó folyamatot, nem egy esetben hobbyt, melyben örömünket leljük: Munkánk a hobbink, a munkahelyünk részben az otthonunkká is válik, ahová szívesen érkezünk meg. Célunk, hogy kollégáink büszkék legyenek munkahelyükre, mint közös sikereink színterére, ahová mint büszke házigazda hívhatják el ismerőseiket, barátaikat.

A tervezés során fontos szempont volt az elavult fűtési és elektromos rendszer korszerűsítése, mely kötöttségre a tervezők vizuális eszközként tekintettek és a belsőépítészeti koncepcióba is beépítették. Így alakult ki egy esőerdő digitális átirataként a VIRTUÁLIS DZSUNGEL koncepciója.


Okok, amiért a díjra érdemes

A szükségletek feltérképezésére a tervező egy speciálisan összeállított kérdőívet töltetett ki minden egyes dolgozóval. Ennek alapján olyan egységes munkaállomást alakított ki, amit mindenki saját igényeire szabhat, illetve minden olyan funkció befogadására alkalmas, ami az egyén munkavégzését elősegíti. A munkahelyek kialakításán túl nagy hangsúlyt kaptak a minőségi közösség terek is, ahol az asztaloktól felállva kötetlen beszélgetések indulhatnak, vagy ahol állva, fekve, vagy egyéb más testhelyzetben folytatható a megkezdett feladat.

Betérő vendégeink, megrendelőink, barátaink tetszését hamar elnyerte az új iroda, mely az elmúlt fél évben remekül kiszolgálta a cég azóta is folyamatosan növekvő alkalmazotti létszámát. Örömünkre szolgál, hogy cégünk minden tagja megtalálta helyét az új környezetben, ahol jó hangulatban és hatékonyan tud dolgozni.

Sikerült Budapesten egy európai szívonalú alternatívát teremteni az olyan kreatív fejlesztőknek, akik nem csak egy átlagos helyen szeretnének dolgozni és erre itthon keresnek megfelelő helyet maguknak.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!