Tresorit 3.emelet re-design

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1095, Budapest Lechner Ödön fasor 6

Átadás éve: 2016 Q2

Kialakított terület mérete: 180 m²

Irodában dolgozók száma: 20

Bérlő cég: Tresorit Kft.


Rövid bemutatkozás

Irodánk a csodálatos Duna-parton, a Petőfi és Rákóczi híd között helyezkedik el a Millennium City Center városközpontjában a 7. és 3.emeleten.

A 7. emeletről a cégvezetés mellett a fejlesztők és az adminisztrációs kollégák csodálhatják a dunai panorámát, míg a 3.emeleten a honlapunkon dolgozó fejlesztők illetve a sales és marketing csapat tagja élvezhetik a Soroksári út városképét.

A 3. emelet átalakítása tudatos koncepció alapján történt, a munkavállalók igényeinek felmérése alapján.

A 170m2-es Open office tér kialakításában a fő szempont, az volt hogy a kollégáknak legyen lehetősége félrevonulni, akár egyedül akár a többiekkel egy-egy gyors meetingre, brainstormingra.
Az átalakítást a régi, kopott padlószőnyeg műfűre cserélésével kezdtük, ami magától adta a fő koncepciót: a pikniket.
A rengeteg növény, a zöld „fű”, a festett falak, a nyugágyak, szőnyegek és a raklap kanapé mind-mind ezt a koncepciót kívánják alátámasztani.
A sarokban kialakított hexagon (a logónkból adódóan) alakú „iroda” lehetővé teszi a benne lévő menedzser számára a csapatával való közös munkát, köszönhetően a bármikor elhúzható függönyöknek, ugyan akkor bármikor el is zárkózhat a külvilágtól és visszavonulhat.
Kialakítottunk 3 álló munkaállomást is, amit bárki bármikor igénybe vehet a laptopjával.
Az unalmas tárgyalót egy hatalmas ping-pong asztallal tettük izgalmasabbá, amelyen helyett kapott 4 db táblajáték is.


A közeljövőben tervezzük 7. emeletünk átalakítását is.


Okok, amiért a díjra érdemes

Sikerült egy olyan légkört létrehoznunk, ahova cipőjüket lerúgva szívesen jönnek be reggel a kollégák és élvezik a „természet” adta adottságokat.

Egy unalmas, egyhangú irodai környezetből, vidám és élhető közeget teremtettünk, ahol a munkaidő, sőt az azon túli idő is csak úgy repül. A boldog munkatárs pedig produktív munkatárs.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!