Click On Hungary Kft.

KépekCím: 1021, Budapest Kuruclesi 14

Átadás éve: 2015 Q4

Kialakított terület mérete: 300 m²

Irodában dolgozók száma: 20


Rövid bemutatkozás

A Click On Hungary Kft. számára mindig kiemelt fontosságú volt a munkakörnyezet magas színvonala és a dolgozók munkakörülményekkel való megelégedése. Éppen ezen okból, idén év elején költöztünk be új irodánkba, a Kuruclesi út 14 szám alatti épületben.
A zöldövezeti környezetben elhelyezkedő épület igényesen kialakított, minden elvárásnak megfelelően került kiválasztásra.
Az épület saját tulajdon, melynek teljes felújítását végeztük el. Kialakításra került közös irodai tér, illetve tárgyalók, sportszoba, pihenőszoba és külön irodák is. A kényelmet szolgálja a központi klímaberendezés, a sportszoba, pihenőszoba és a panorámás terasz, mely pazar kilátást kínál a budai hegyekre.
A belső tér kialakítását Ölbey István belsőépítész végezte, a minőségi kivitelezést pedig kompetens alvállalkozók megbízásával, magas minőségben oldottuk meg. A harmonikus belső tér színeiben követi a cég és termékünk megjelenésének arculati elemeit úgy, hogy a színek felhasználása mégis inkább a teret valamint az élhető, szerethető környezetet hangsúlyozza. A minőségi anyagfelhasználás mindenben megmutatkozik a burkolatoktól kezdve a szaniterekig. A közösségi helyiségek, mint a konyha, terasz, pihenőszoba is a kellemes közös munka lehetőségét kínálják.
A kert kialakítása során törekedtünk a forma és funkciók egységére, valamint a munkavállalók számára sport és kikapcsolódási lehetőségek biztosítására. Ennek megfelelően a felszerelt, belső sportszobán túl ping pong, darts és bográcsozás, közös étkezés lehetősége is adott. Az erdős környezet illetve a természet közelsége a városon belül szinte egyedülállóak és olyan körülményeket biztosítanak, amelyek a munkavégzést és a kikapcsolódást is maximálisan szolgálják.
Az iroda megközelítése egyszerű: a Budakeszi útról közvetlenül, a Hűvösvölgyi útról a Bognár utcán keresztül érkezünk. Az épülethez garázs is tartozik valamint az utcán is ingyenes a parkolás.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda elhelyezkedése - zöldövezetben, természetközeli helyen.
Az iroda kialakítása - igényes munkakörnyezet, melynek kialakítása harmonizál a cég arculatával is.
A kikapcsolódási lehetőségek a munkavállalók számára - tetőterasz, pihenőszoba, darts, pingpong, sportszoba, bográcsozás.
A megközelíthetőség - két főútról is elérhető tömegközlekedéssel, autóval vagy akár kerékpárral is, mégis csendes, zöldövezeti környezetben található.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!