Corning Hungary

KépekCím: 1117, Budapest Dombóvári út 26

Átadás éve: 2021 Q3

Kialakított terület mérete: 1823 m²

Irodában dolgozók száma: 155

Bérlő cég: Corning Hungary Kft


Rövid bemutatkozás

Több mint 160 éves múlttal a Corning egy speciális kerámia és üveg technikával foglalkozó vállalat, amelynek termékei ott vannak mindenhol körülöttünk. A mobil telefonok kijelzőjétől kezdve a vakcina fiolákon és optikai kábeleken át az űrállomások üvegeiig mindenhol megtalálhatóak a termékei.
Magyarországon pénzügyi szolgáltató központot tart fenn Corning amely dinamikusan fejlődik és ennek köszönhetően született meg a döntés hogy új irodába költözzön.


Okok, amiért a díjra érdemes

Corning Hungary Kft új otthonra lelt a BudaPart City irodaházában. Az új iroda keresése közben a főbb szempontok a lokáció mellett, az inspiráló környezet kialakítása volt amely lehetőséget ad a munkavégzés mellett a közös kollaborációra is valamit külön figyelmet fordítottunk az ergonomikus kialakításnak a kollégáink egészségének védelme érdekében.
Nem csak a kollégáink de a környezetvédelem is fontos szerepet kapott a kialakítás alatt ezért az iroda szelektív hulladékgyűjtésre is be van rendezkedve valamit a zöld növények fontos helyet foglalnak el a design elemek között is.
Az iroda terei és irodái követik a Corning alap filozófiájának tematikáját ezért a nevük is innen ered: Envision, Transformation, Discover, Connect.
Corning Hungary Kft arra törekedett hogy egy inspiráló irodát alakítson ki a kollégái számára hogy közösen tudjanak a jövő innovációira fókuszálni.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!