Best Lashes Professional üzlet

KépekCím: 1095, Budapest Tinódi utca 1

Átadás éve: 2021 Q4

Kialakított terület mérete: 220 m²

Irodában dolgozók száma: 10

Bérlő cég: Best Beauty Kft.


Rövid bemutatkozás

A földszinti üzlethelyiség az egykori gőzmalomként funkcionáló Gizella Malom épületében található. A bérleményt a szempillaépítés és a szempillalifting terén legnagyobb és legszélesebb termékválasztékkal rendelkező hazai cég bérli. A korábbi üzletüket és oktatótermüket kinőtték, így az új 220 m2-es bérleményben a kívánt funkciók mindegyike elfér. Az üzletben tehát a legnagyobb teret az eladótér és a 4-5 fős kozmetikai tanfolyamokra alkalmas oktatótér jelenti, ezen kívül 6 fős tárgyaló, 6 fős iroda, teakonyha és mosdók alkotják a bérleményt.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az üzlet belsőépítészeti koncepcióját az egykori ipari épület stílusa, loft hangulatának megőrzése, és az új bérlő finom arculati színeinek, tónusainak közösen létrehozott atmoszférája határozza meg.

Az újraértelmezett loft hangulat a fehér kerámia és festett tégla felületekben, az indusztriális fekete lámpatestekben, valamint a látható, megmutatott gépészeti rendszerben és nyers vasbeton felületben valósul meg, míg a bérlő által hozott, a szépségápoláshoz köthető pezsgő-arany és szaturált rózsa- vagy púderszínek pedig a falak, belső nyílászárók és bútorok felületein mutatkoznak meg.

A különböző színekben pompázó rengeteg értékesítendő termék sok akasztót igényelt, ez egy egyedi tervezésű, falszínnel azonos színű, bútorlapba süllyesztett fém sínes megoldással teljesült, így a termékek kihelyezése tervezett és koncepcionális módon történik. Az egyedi beépített sminkasztalokhoz egyedi világító gömbökkel integrált fésülködőtükrök készültek.

A belső térbe sok egyedi üvegfelület készült, hogy biztosítsa a transzparenciát és légiessé tegye a térsort. Az eladótér két oldalán a válaszfalakba felülvilágítók kerültek, így a különböző funkciójú terek szeparálásával egyidőben a mennyezetre tekintve vizuális térfolytonosságot tapasztalunk.

Bérlő: Best Beauty Kft (Best Lashes & Best Brow Professional)
Fejlesztő: Optinvest Kft.
Tervező: Pyxis Nautica
Kivitelező: Vidker Kft.
Asztalos: Favorit Kft.
Világítás: Luminis Kft. LumoConcept Kft.
Mobilbútor: Europa Design, Vakum Design


Közreműködők

Design & Build

Pyxis Nautica Építésziroda Kft.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!