Supercharge iroda

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Blue Business Interior Kft.

Hász Kft.

Kivitelezés / Fitout

CD Hungary

Hodász Hajnalka, Zelena Veronika - falgrafika

Irodaszőnyeg, padló

Floor by Blue Kft.

Fotók

Gosztom Gergő

Tervezés / belsőépítészet

INTRA - Tsengwabeka Nicole

Projektmenedzsment

Supercharge Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1075, Budapest Károly körút 11.

Átadás éve: 2020 Q1

Kialakított terület mérete: 245 m²

Irodában dolgozók száma: 36

Bérlő cég: Supercharge Kft.


Rövid bemutatkozás

A Supercharge-nál innovatív digitális megoldásokat készítünk ügyfeleink számára, az egész termékciklust lefedjük a tervezéstől a fejlesztésig. Projektjeink során arra törekszünk, hogy termékeink pozitív hatással legyenek a világ alakulására és valós társadalmi és gazdasági problémákra adjanak választ. Egy évtizedes fennállásunk óta több mint 200 digitális terméket álmodtunk meg, amiket ma már milliók használnak világszerte.

Egész kultúránkat áthatja, hogy négy jóbarát alapította cégünket, és az első években köréjük gyűlt csapat is szintén egy kiterjedt kapcsolati hálóból került ki. Bár az elmúlt évek során a baráti közösségből kinőttük magunkat egy 130 fős nemzetközileg is elismert digitális ügynökséggé, szerettük volna ha a kultúránk magja nem veszik el a gyors növekedésben. A sok új érkezővel viszont egyértelművé vált, hogy a Károly körúti irodánkban már nem fér el a teljes csapat, így el kellett gondolkodnunk az új budapesti irodánk megnyitásán.

Mivel a kultúránk egyik legmeghatározóbb eleme a közösség, mindenképpen szempont volt számunkra, hogy az új irodánk ne szakítson szét társaságokat és egy kávészünet léptékben is bármikor áthidalható távolságra legyen. Így választottuk ki helyszínül a Károly körúti irodánktól egy perc sétára található irodahelységet, ami 3 új konferenciateremmel gazdagította a sokszor már szűkösnek bizonyuló tárgyalóink sorát.


Okok, amiért a díjra érdemes

Csapattagjaink nagyon megkedvelték a két éve felújított irodánkat, ami megannyi organikusan szerveződő munka utáni eseménynek ad otthont. Az új iroda kialakítása során arra törekedtünk, hogy egy hasonlóan inspiratív, közösségkovácsoló erővel bíró teret hozzunk létre.

A tervezési koncepció magját az egységes arculat megtartása képezte, valamint emellett az új tér adottságait figyelembe véve a korábban, a cég arculatához szabott belsőépítészeti elemek, anyagok és színhasználat integrálása és továbbfejlesztése.
Az irodában a vizesblokkok és bejárati közlekedősáv köré szerveződő izgalmas, körbejárható egy légterű iroda két végében kaptak helyet a különböző méretűre leválasztott tárgyalók, melyek lehetőséget biztosítanak az elvonulásra a nyitott irodaterekből.
Középen, a nyílt terű irodában közösségi térként is funkcionáló konyha és work cafe kapott helyet, melyek csupán vizuálisan kerültek leválasztásra, áttört térelválasztó elemekkel.

Csakúgy mint előző irodánk felújítása alkalmával, most is arra törekedtünk, hogy az emberek minél inkább maguknak érezhessék az újonnan kialakuló teret. Ennek érdekében több kollégánkat is bevontuk a tervezési folyamatba, akik a tervező és kivitelező csapattal együttműködve inspirációként csempészték be az átalakításba a Supercharge történetét.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!