Waterfront City - helyszíni értékesítési iroda és bemutató lakás

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Biggeorge Property

További szolgáltatók


Cím: 1033, Budapest Folyamőr u. 5

Átadás éve: 2020 Q3

Kialakított terület mérete: 120 m²

Irodában dolgozók száma: 20

Bérlő cég: Biggeorge Property


Rövid bemutatkozás

A Biggeorge Property az egyik legnagyobb magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság Magyarországon. Tevékenységünk több mint tizenhat évre nyúlik vissza. A III. kerületben épül egyik kiemelt projektünk, amely a Duna-parttól karnyújtásnyira fekszik és egy barnamezős terület újrafejlesztését foglalja magában. Jelenleg ez az 1400 lakásból álló beruházás az egyik legnagyobb Budapesten zajló lakóingatlan-fejlesztés. A Waterfront City életérzést és a projekt részleteit az érdeklődők a helyszínen épült értékesítési irodában ismerhetik meg 2020. július óta. A projekt helyszínén épült két szintes épület alsó szintjén - a maximális ügyfélélményt szem előtt tartva, - az értékesítési iroda található, a felső szinten pedig egy - a Waterfront City kínálatában található konkrét lakástípus terve alapján kivitelezett és bebútorozott, izgalmas alaprajzú 3 szobás lakást talál a látogató. A beépített belső anyagok a vevőinknek összeállított kínálatból kerültek kiválasztásra és beépítésre.

Az iroda részletes bemutatása:
Az alsó szinten található az eladó tér ott fogadják értékesítőink az ügyfeleket, valamint itt található az egész projektet bemutató építészeti makett is, ahol szemléltetve mutatjuk meg a beépítés koncepcióját, hogy az egyes ütemek épületei pontosan hol épülnek majd fel az 50.000 m2- es területen belül. Az iroda ablakain kitekintve pedig minden kedves érdeklődő saját szemével láthatja az építkezés jelenlegi állapotát..
A felső emeleten található az I. ütemünk egyik lakásának pontos mása, itt bemutatunk minden lehetőséget, amelyet vevőink választani tudnak saját lakásaikba, többek között az okos otthon megoldásokat, szaniter, hideg és melegburkolót, belső ajtó választékot. A lakásban található bútorok, apró kiegészítők lakberendezési inspirációval is szolgálhatnak látogatóinknak.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az épület külső, íves homlokzatával és belső tereinek kialakításával a tervező Hajnal Zsolt, Ybl díjas építész célja az volt, hogy a látogató a Waterfront City épületeinek kicsinyített másába lépjen be. Belépve pedig leendő otthonában érezze magát.

Az értékesítési irodában és bemutatólakásban többlépcsős ügyfélélményt biztosítunk érdeklődőink számára, akik az irodába történő belépéstől kezdve a tájékoztató beszélgetésen át a prezentációig, majd a bemutatólakás megtekintése során is megtapasztalják a „Waterfront City életérzést”. A belső enteriőrt is az irodában töltött idő élménnyé varázslása céljából alakítottuk ki.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!