Telenor Astoria

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Europa Design

Fotók

Jaksa Bálint

Tervezés / belsőépítészet

Pyxis Nautica Építésziroda Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1075, Budapest Károly körút 3/a

Ingatlan mérete: 400 m²

Bérlők száma: 5000


Főbb bérlők

Az Üzlethelyiség év eleje óta fogadja az ügyfeleket, a hozzá kapcsolódó open working space, valamint a 3 tárgyaló pedig készen várja, hogy mindenki előtt nyitva álljon, amint a közösségi működés biztonságosabb lesz.


Rövid bemutatkozás

Az Astorián található flagship store átalakításának gondolata 2019-ben merült fel a cég vezetése részéről. A Telenor meghívásos pályázaton választotta ki a tervezőt. A közös gondolkodás a Pyxis Nauticával szeptemberben kezdődött meg, majd egy intenzív tervezési időszakot követően januárban már meg is kezdődött a kivitlezés.

A belsőépítészeti kialakítás meghatározó célja volt, hogy olyan letisztult elemekkel, felületekkel dolgozzunk, ami 5 év múlva sem lesz elavult, a telekommunikációs eszközök és a különböző világító, színes reklámanyagokhoz kellően neutrális hátteret biztosít és egy esetleg brand váltás új színeihez, logóihoz is könnyen illeszkedik.


Okok, amiért a díjra érdemes

A koncepciónk lényege az volt, hogy az ügyfelek inkább úgy érezzék, hogy egy barátságos, kávézó hangulatú térbe érkeznek egy rideg, ügyintézésre szolgáló, hightech üzlet helyett.

Az izgalmas részletképzési lehetőségek és a barátságos hangulat kedvéért nyír rétegelt lemezt használtunk a falakon, és a bútorok is ebből készültek. A hagyományos, sorozatgyártott, laminált bútorokhoz képest ez annyiban izgalmasabb, hogy egy réteges szerkezet tárul fel, amikor vágja az ember. Emiatt az élek, nyílások, perforációk, kábeláteresztők mind-mind izgalmas képet mutatnak.


Szolgáltatások

Az üzlethelyiség óriási tere nem csak a designban, hanem funkcióját tekintve is átalakításon ment át. A korábbi üzletteret az irányvonalak alapján két részre osztottuk, az egyik oldalán az üzlet megújulva működik tovább, a másikon pedig új tartalommal felruházva, a telco funkciók határait túllépve új tér készült: open working space-t alakítottunk ki, amelyet a biztonságra figyelve fogunk megnyitni, és alig várjuk, hogy a nagyközönség birtokba vegye. A back office teréből egy nagyobb részt a Telenor szintén a jövőbeli ügyfeleknek adott át: egy négy- és egy nyolcfős tárgyalót, valamint egy konferenciatermet is kialakított.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!