IDEMIA Hungary

KépekCím: 2040, Budaörs Szabadság út 117

Átadás éve: 2021 Q2

Kialakított terület mérete: 1250 m²

Irodában dolgozók száma: 105

Bérlő cég: IDEMIA HUNGARY KFT


Rövid bemutatkozás

Az IDEMIA Hungary Kft. a globálisan jelen lévő IDEMIA cégcsoport magyarországi leányvállalata. Fő tevékenysége a magyarországi lakosság bankkártyáinak megszemélyesítése a különböző bankok megbízása alapján.
Az IDEMIA új, budaörsi irodájába a vállalatcsoport szolgáltató központja (Shared Service Center) költözött, mely pénzügyi-számviteli szolgáltatásokat és IT szolgáltatásokat nyújt a francia cégközpont és a többi leányvállalat részére.

A Blues Business Interior előkészítésével indult a projekt, amikor a bérlői igények összesítésre kerültek és elkészült a tervezés program.

Az IDEMIA nemzetközi branding és arculati anyagából kiindulva készült el a belsőépítész koncepció mely a LevelUP Office design kreatív csapatának személyiségét és a megrendelő nyitott, fiatalos és előremutató hozzáállását hordozza magában.

A bérlőképviseletet és projektmenedzsmentet a Capstone Management végezte, majd a belsőépítész generál kiviteli tervek elkészülte után a kivitelezési műszaki ellenőri feladatokat is ellátta.

A csapat mindvégig monitorolta és kézben tartotta a teljes projekt költségvetését, így a folyamat végén nem csak a területet hanem a pénzügyi zárást is sikerrel átadtuk.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az erős vállalati a kultúra és a megrendelő céltudatos jövőképe lehetővé tette, hogy egy igen izgalmas és örömteli tervezési folyamat után egy ilyen karakteres tér jöhessen létre.
A tér a teben koncepció és az együttműködést segítő közösségi terek a fiatal csapat számára lettek kialakítva. A csapatok és divíziók közti kommunikáció elősegítése mindvégig prioritás volt a tervezés során.

#riddle
A tárgyaló egyik falán egy közismert szám dalszövege található piktogram sorozatban lefordítva.
Az első helyes megfejtőnek a LevelUP Office Design egy üveg Whiskyt ajánlott fel.
-hint:technologic-

#officedog
!kutyabarát iroda!
A kantin hold grafikájának kráterei is elrejtettünk egy mancs nyomot ami a bizonyíték, hogy először kutya járt a holdon.

Walkthrough video:
https://drive.google.com/file/d/16jYU8RwhFkcvgM2YawDcttDMA2A1AjFo/view?usp=sharing


Közreműködők

Irodabútoros

Blue Business Interior Kft.

Kivitelezés

BP Bau Kft.

Eston International Zrt.

Projektmenedzsment

Capstone Management Kft.

Mobilfalak

GMB Solutions

Belsőépítész

LEVEL UP Office Design

Világítástechnika

Luminis

Növénydekoráció

Plantart


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!