Varian Medical Systems Hungary Kft.

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Kialakított terület mérete: 263 m²


Okok, amiért a díjra érdemes

A Varian Medical Systems vezető szerepet tölt be az elsősorban a daganatgyógyászatban hasznosított sugárterápiás orvostechnikai eszközök és szoftverek előállításában.

A magyarországi iroda kialakítására a MOM Parkban (Budatest XII. Alkotás út 53.) a SAS torony 2. emeletén, mintegy 263 m2 bérleményi területen került sor, amely nagyságrendileg a szint felét foglalja el. Jelenleg tervezett létszám: 16 munkahely (4 fő zárt, 12 fő nyitott irodatérben).

A tervezésre az épület meglevő adottságainak figyelembevételével került sor, a minden részletében átgondolt építészeti, belsőépítészeti eszközök alkalmazásával egy modern, tisztán átlátható irodai környzetet jöhetett létre.

A hatékony munkavégzés érdekében vegyes kialakítású, üveg térelválasztó falak által zárt irodahelyiségek és nyitott, egyterű dolgozói területtel ötvözésével egy fiatalos, mégis hagyománytisztelő iroda született. Az anyaghasználat, a színek és a kiválasztott irodabútorok mind a cég elkötelezettségét mutatja a minőség és az innováció irányába, amit a legutóbbi James Bond filmben is feltűnő AirPad székek is hűen szimbolizálnak.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!