Future FM Zrt.

Képek

Az Év Üzemeltető Cége 2014 - I. helyezettRövid bemutatkozás

Cégcsoportunk számos üzemeltetési tenderen sikeresen szerepelt 2014. évben is.
Az eredmények között számos új ügyfelet köszönthettünk partnereink körében vagy hosszabbítottuk meg korábbi szerződéseinket.

A sikeres pályázati eredményeink közül a Budapest Airport műszaki üzemeltetésére kötött szolgáltatási szerződésünket emeljük ki, melyet 2014. októberben került aláírásra. Az átvételi folyamat, mely több hónapot vesz igénybe november elején elindult.

Néhány fontosabb adat a projektről:
- megközelítőleg 60-65 munkavállaló kerül átvételre,
- terület nagysága ~ 1.500 hektár, ebből betonfelület 200 hektár,
- épületek száma 195 db (= 287.822 m2).

Idei évben is sikeresen tárgyaltunk a partnereink energia beszerzéseinél képviselve megbízóink érdekeit, több új partnerünk igényelte ezt a szolgáltatást ez által nőtt az energia portfóliónk. Új energiatakarékos beruházásainkat folytattuk csökkentve az épületek energia fogyasztását és nem elhanyagolható szempont a környezetvédelem figyelembe vétele sem.


Okok, amiért a díjra érdemes

Stabil háttérrel és országos hálózattal rendelkező cégcsoportunk közel 25 éve működik a piacon.

Korszerű létesítménygazdálkodási (facility management) megoldásainkat a piac és ügyfeleink változó igényeinek megfelelően formáljuk, alakítjuk.

Alapító tagja vagyunk LEO-nak (Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége), a szövetség legfőbb célja, hogy szakmai sztenderdeket és átláthatóságot teremtsen az FM piacon, és ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.
Az Euroliance (nemzetközi érdekvédelmi, szakmai szövetség) tagjává váltunk 2008-tól nevesített szolgáltatóként. Részt veszünk az Európai FM Szabványok magyarországi honosításában is.

Tapasztalatunk szerint a piac elismeri a minőséget és a korrektséget. Ügyfeleink, szolgáltatási területeink és a 2014-ben elnyert Superbrands minősítésünk is ezt bizonyítja. Idén hetedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország 14 tagú Szakértői Bizottsága a Business Superbrands Díjakat. A bizottság döntése alapján a Future FM Zrt. elnyerte a Business Superbrands 2014 elismerést. Büszkék vagyunk arra, hogy a Future FM mint márka kiérdemelte a Superbrands díjat. Nevünkhöz híven, a jövőben is azon dolgozunk, hogy minél több létesítményben nyújtsunk hatékony és korszerű létesítménygazdálkodást. Ez a díj méltó elismerése módszereink és munkánk eredményeinek, Partnereinkért tett erőfeszítéseinknek, a több mint 20 éves munkánknak. 100%-os magyar tulajdonú cégcsoportunkkal értéket teremtünk és megőrizzük a ránk bízott értékeket!


Főbb ügyfelek, referenciák

- Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza
- Budapest Airport
- Budapesti Erőmű
- Erste Ingatlan
- Unicredit-Leasing,
- Unicredit Bank
- Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet
- Vigadó Irodaház
- Vodafone Magyarország

Szolgáltatásaink alapköve az innovatív gondolkodás.
2014. júliusában cégcsoporton belül elindított Future FM Megújul program keretében 70 kollégánk dolgozik 30 projektcsoportban új, innovatív módszerek és megoldások bevezetésén vagy a bevezetés előkészítésén.

A programmal célunk többek között, hogy cégcsoportunkat folyamatos fejlődés alatt tartva növeljük partnereink elégedettségét és a működési hatékonyságunkat a 2 éve bevezetett, integrált vállalatirányítási, üzemeltetési és ügyfélkapcsolat kezelési szoftverünk minél jobb kihasználásával. Célunk továbbá, hogy fejlesszük a dolgozóinknak biztosított munkakörülményeket, valamint a szolgáltatásainkat a környezetvédelmi szempontok előtérbe helyezésével új, innovatív, szakmai megoldásokkal.

2014. januárjában a Future FM Zrt. környezetirányítási rendszerének sikeres, megújító auditját felügyelte a Nemzeti Akkreditáló Testület immár második alkalommal.
A Future FM Megújul programot és a projekteket online felületen, innovatív módon koordináljuk. Idén került bevezetésre továbbá ügyfeleink elégedettségére irányuló megkérdezés online történő felmérése és elemzése


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!