Tetris Ház 1. ütem

KépekCím: 1116, Budapest Mezőkövesd utca 1

Ingatlan mérete: 21074 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2019


Rövid bemutatkozás

Az OTP Ingatlan Zrt. egy több ütemben megvalósuló nagyberuházás első ütemeként egy 3 lépcsőházból álló, 267 db lakást és 2db üzlethelyiséget magában foglaló, egyedi megjelenésű, jövőbe mutató műszaki megoldásokat tartalmazó, Társasház építését kezdte meg 2016 novemberben.
A Tetris Ház I. ütemében megvalósuló hatékony alaprajzi elrendezésű, kulcsrakész lakások többsége másfél-kétszobás, 48-60 m2 közötti alapterületű lesz, de a vevői igények teljes körű kielégítése érdekében az épületben megtalálhatók lesznek az egyszobás garzonok és a többgyerekes családoknak szánt négyszobás lakások is, míg a legfelső emeleten nagy tetőteraszos penthouse lakások épülnek. A változatos méretű lakások mindegyikéhez nagyméretű erkély vagy intim loggia tartozik.
A tervezett beruházás Budapest XI kerületének, egy infrastrukturálisan jól kiépült, kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkező, a tervezett önkormányzati beruházásoknak köszönhetően dinamikusan fejlődő részén valósul meg. A megépülő lakóház szomszédságában egy újépítésű lakóház mellett a teljes rekonstrukción áteső remíz található, pár perces sétával viszont több bolt, illetve a Duna part is elérhető.


Hozzászólások