Csalogány 43

KépekCím: 1027, Budapest Csalogány utca 43

Ingatlan mérete: 11353 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2019


Rövid bemutatkozás

Az OTP Ingatlan Zrt. Buda szívében, a főváros I. és II. kerületének határán, a Széna tér szomszédságában egy igényes, többfunkciós társasház építését kezdte meg 2017 júliusban. A környék magas presztízse és az egyedülállóan jó tömegközlekedés igazi gyöngyszemmé teszi a társasházat. A gondos tervezői munka által az épület különleges homlokzata meghatározó lesz a környéken. Az elkészült tervek alapján 99 db lakás kerül megépítésre.
A lakók kényelmének érdekében az épület földszintjén egy nagy LIDL áruház, e fölött, az első emelet egészén, illetve a második emelet egy részén irodák kerülnek kialakításra. Az „U” alakú épületben 44-142 m2 közötti, nagy erkélyes, változatos alaprajzi elrendezésű, kényelmes lakások várják lakóikat.
A tervek szerint az épület az energiatudatos építészet jegyében valósul meg, a gazdaságosan üzemeltethető rendszerek és az épület kiváló hőtechnikai jellemzői által a rezsiköltségek várhatóan rendkívül alacsonyak lesznek.
A tervezett beruházás Budapest II. kerületének vízivárosi részén, a Budai Vár közelében, a megújult Széll Kálmán Tértől pár perces sétára, a Csalogány utca 43. szám alatt valósul meg. A könnyedén elérhető Mammut Bevásárlóközpont üzletein kívül a jól kiépült környezetnek köszönhetően a környéken több üzlet is kényelmes bevásárlási lehetőséget biztosít a környék lakói részére. A Duna part pár perc sétával elérhető, az utcából egyedülálló kilátás nyílik a Parlamentre.


Hozzászólások