Kiss Szilárd Aréna

KépekCím: 8600, Siófok Szekrényessy Kálmán 1

Ingatlan mérete: 5500 m²


Rövid bemutatkozás

A 2018 márciusában átadásra került az SKC Siófok Kézilabda Club új otthona, a Kiss Szilárd Sportcsarnok. A multifunkciós létesítmény 1400 fő befogadására alkalmas kézilabda mérkőzéseken és közel 3000 főt tud ellátni egyéb rendezvényeinken. Minden igényt kielégítő, technikai szinten az ország egyik legmodernebb sportcsarnoka.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Kiss Szilárd Sportcsarnok teljes belsőépítészeti tervezésével a Pivot 270 Belsőépítészeti Stúdiót bízta meg 2017 év végén, amikor a kivitelezési munkálatok már jócskán folytak. A tervezési terület az Aréna összes közösségi területére kiterjedt, melyet látványban, desigban, világítástechnikailag és grafikailag is meg kellett álmodni. A csarnokban 4 bejárat biztosítja a zavartalan bejutást, míg a kialakított 3 büfé a maximális szórakozási élményt támogatja.
A közösségi terek kialakítása során a tervezőcsapat a dinamizmust házasította az eleganciával. Így került kialakításra a csarnokban a VIP bejárat és VIP terem, valamint a női rekreációs tér is, utóbbinak a női henyélő fantázianevet adva.


Közreműködők

Belsőépítész

Pivot 270


Hozzászólások