Wella Stúdió Budapest

KépekCím: 1117, Budapest Alíz 6

Ingatlan mérete: 440 m²


Rövid bemutatkozás

A Wella Stúdió Budapest nem csak egy oktatási központ, amely a mai modern oktatás minden kritériumának megfelel, hanem a magyar fodrász közösség számára egy állandó nem csak szakmai találkozópontot jelent. A Wella Professionals oktatásainak ad otthon a stúdió, mindemellett funkcionálisan kihasznált, a megjelenés és design pedig összhangban áll a kimagasló irányelvekkel.

A létrehozott komplexum szoros együttműködést igényelt mind a Wella, mind a Pivot 270 Belsőépítész iroda által. A kitűzött funkcionális cél, hogy a stúdió különböző események igényeihez igazodni tudjon. A kialakult design és egyedi megoldások tükrözik a szakértelmet és alapos munkát


Okok, amiért a díjra érdemes

A stúdióba lépve a recepciós térben található a Wella Professionals termékbemutató fala. Tovább haladva a lounge található, ahonnan már be lehet látni a központi térbe, de ha szükséges mobil fallal zárható az átlátás, így biztosítható a zavartalan oktatás. A lounge-ot egy térelválasztó választja le az önkiszolgáló kávézótól. Rendezvényekkor ezek a terek ideálisak catering-hez. A látogatóktól elzártabban található a konyha mely a kávézóból nyílik. Továbbá az office, ruhatár és mosókonyha a recepció mellől nyílik.

A stúdió központi tere több funkcióhoz átalakítható. Az elméleti oktatást, könnyen fel tudja váltani a gyakorlati óra, csupán a helyükre kell mozgatni a függesztett tükröket, fodrász székeket és gurulós eszköz tárolókat. A terem végében található funkcionálisan kihasznált Color Bar, mely előtt 4 hajmosó szék található. Ugyanez a tér egy bemutató térré rendezhető 110 fős ülő vendég kapacitással, mindemellett kifutónak is van hely, melyen végig vonulnak a modellek. Ebből a térből nyílik a VIP oktató terem, saját Color Bar-ral, fodrász székkel, mosó székkel.

A stúdió forma- és színvilágát tekintve a fehér színű falak és fehér ipari padló uralkodik, még is egyensúlyban van a bútorokon megjelenő fával, szürkével, feketével továbbá helyenként megjelenő a Wella arculatához igazodó piros színnel. Az összkép egy kellemes kontrasztot alkot.

A stúdió II. etapjában elkészül a csatlakozó 15 fős iroda iroda, mely a Wella Hungary központjaként fog szolgálni.


Szolgáltatások

Oktatások szervezése
Előadások szervezése
Rendezvények szervezése
Fodrászshow szervezése
Fodrász szalon


Közreműködők

Belsőépítész

Pivot 270


Hozzászólások