Mill Cantin & Café

KépekCím: 1095, Budapest Soroksári út 44.

Ingatlan mérete: 1100 m²

Bérlők száma: 60000


Főbb bérlők

2018 őszén kerül átadásra a Skanska IX. kerületi új irodaház fejlesztésének, a Soroksári úton épülő Mill Park Irodaháznak az első üteme. Legnagyobb bérlője az IT Services Hungary.
Az irodaházban a magas szintű vendéglátó szolgáltatást a Mill Cantin & Café nyújtja.


Rövid bemutatkozás

A jelen kor és a jövő technikai újdonságait kihasználva szeretnénk több különleges, a magyarországi vendéglátás területén még nem alkalmazott, szolgáltatást bevezetni, ehhez igazodva az étterem megjelenésében és arculatában is egyedi, modern kialakítás érvényesül.
Az új Mill Park Irodaházban 1 100 m2 alapterületen került kialakításra a Mill Cantin & Café.


Okok, amiért a díjra érdemes

A LEED Gold minősítéssel rendelkező irodaházban bevezetik a Connected by Skanska integrált épületüzemeltetési rendszert, ami a bérlők munkavállalóinak keze ügyébe helyezi a szolgáltatásokat.
A magas design színvonalon kialakított Mill Cantin és Café étterem és kávézó is hasonló smart megoldásokat biztosít a vendégei számára, ami lehetővé teszi, hogy mobil applikáción keresztül adjon le rendeléseket.


Szolgáltatások

A kantin étterem napi 2000 adagos konyhával, büfével, önkiszolgáló és kiszolgáló résszel és látványkonyhával működik.
A Büfé-Kávézó applikációjában megtalálható a kávézó teljes kínálata. Az applikáció különlegessége az, hogy a vendég összeállíthatja kávéját, turmixát, frissen préselt gyümölcs-zöldség italát vagy szendvicsét az oldalon található alapanyagokból.

A rendeléshez használhatja az étteremben kihelyezett tableteket vagy ezt akár saját okostelefonján is megteheti az irodából.
Az étterem szolgáltatásai között tervezzük, hogy az irodaház dolgozói részére igény esetén kiszállítjuk az ételeket. Az irodaház dolgozói telefonos applikáció segítségével is megrendelhetik ebédjüket, amit vagy személyesen sorban állás nélkül átvehetik vagy munkatársunk felviszi a megjelölt irodába.


Közreműködők


Hozzászólások