Danubius Health Spa Resort Margitsziget - Lobby

KépekCím: 1007, Budapest Margitsziget 1

Ingatlan mérete: 1450 m²

Bérlők száma: 20000


Főbb bérlők

A Danubius szállodalánchoz tartozó Margitszigeti Thermal Hotel lobbyját és bisztróját a szálloda vendégei használják, valamint a szálloda gyógyászati szolgáltatásait igénybevevő vendégek és a rendezvénytermek bérlői.


Rövid bemutatkozás

A Margitszigeten 1979-ben épült fsz+8 emeletes szállodát több ütemben újították fel. A szobák és közlekedők felújítását 2015 óta követte a lobby, rendezvényterek és gyógyászati előtér felújítása.
A különleges környezetben, a Margitsziget zöldje által körbevett gyógy- és wellness szálloda a város szívében, mégis nyugodt természeti környezetben helyezkedik el. A modernista épület nagy üvegfelületeivel, teraszaival a természet látványát engedi be a belső terekbe. Természetes és nemes anyagok felhasználásával reflektál a homlokzat a környezetre.
A felújítás során a nyílászárók cseréjekor, megtartva a profilok eredeti arany elox színét, a víztiszta hőszigetelő üvegezéssel készült szintmagas ablakok nagy mértékben javítják az épület energia-hatékonyságát még inkább növelve az épület átláthatóságát, kiemelve kapcsolatát a környezettel.
A lobby belső tereiben a faburkolatok és beépített bútorok, a padlókon és pilléreken alkalmazott kőburkolatok ezt a természetes anyaghasználatot és a természetet beengedő nagyvonalú, nyitott téralakítást hangsúlyozzák. Az eltérő bútorozással és világítással különböző hangulatokat tükröző
térrészek kapcsolódnak egymáshoz és a környezet nyújtotta margitszigeti látványhoz.


Okok, amiért a díjra érdemes

Nagyvonalú belső tér burkolatokkal és beépített bútorokkal funkcionális egységekre osztva. A Margitsziget zöldjében úszó átlátható „nappali”. Természetközeli anyagok, világos, összefüggő belső tér. Budapest különleges arcát ismerhetik meg a vendégek, a gyógyvizek és zöld környezet nyújtotta kikapcsolódás letisztult környezetben.
A régi gömb lámpabúrák felhasználása az új, egyedi gyártású függesztett lámpákban. A rendezvény előtér közlekedőjében beépített padok a falburkolattal egységesen kialakítva, beépített lábazati világítással, wifi-vel dugaljakkal.


Szolgáltatások

Szálloda-recepció, lounge, bistro, piano bár, rendezvénytermek előtere és információs pontja, vendég-munkaállomások (business center), ruhatár, mosdók, csomagszoba, információs képernyők


Közreműködők

Fejlesztő

Danubius Hotels Zrt

Kivitelezés

DVM group

Világítástechnika

Solinfo

Belsőépítész

Sütő Interiör Architects

Tervező iroda

Tiba Építész Stúdió


Hozzászólások