Bartók Udvar II 'A' ütem

KépekCím: 1115, Budapest Bartók Béla út 105-113

Átadás éve: 2018 Q4

Ingatlan mérete: 8000 m²


Rövid bemutatkozás

A Bartók Udvar II irodaház kiváló minőségű, jövőbe mutató fejlesztés, mely a leendő bérlők igényeit tartja szem előtt, értéket teremt, hozzájárul az épített környezet fejlesztéséhez… BLA BLA BLA… Dögunalom. A jellemzés ugyan helytálló a Bartók Udvar II-re, de érvényes bármely más új építésű irodaházra is. A kiváló minőség, lokáció, fenntarthatóság, bérlői kényelem, esztétika ma már alapelvárás, tehát ha ezek alapján választ a Zsűri és Te, kedves Olvasó, akkor bármely irodaház kiváló választás; köszönjük, hogy eddig elolvastad vérrel-verejtékkel megírt sorainkat. DE, ha a legvagányabb fejlesztést és csapatot akarod értékelni, akkor a Bartók Udvar II és MI vagyunk a Te embered… akarjuk mondani fejlesztésed. Hogy miért? Olvass tovább, jön a jó rész!


Okok, amiért a díjra érdemes

Mert a fent leírt kiváló minőség, fenntarthatóság, értékteremtés jellemzőkön túl, már a tervezésnél elkezdtünk azon töprengeni, hogy vajon mivel nyerhetnénk meg Az Év Új Ingatlanfejlesztése 2018 díját. Mondanunk sem kell, ez volt a legfontosabb szempont az irodaház tervezésekor! Ebből kiindulva tehát arra gondoltunk, hogy egy olyan elv alapján terveztetjük meg az ablakokat, amit ember ép ésszel fel nem foghat, kivéve persze magát a tudóst, Fibonaccit és ez jó ok lesz arra, hogy épületünk egyediségével és kitalálói jófejségével kitűnjünk a tömegből ( A Bartók Udvar esete Fibonaccival című kiváló ismeretterjesztő mű itt olvasható: http://bartokudvar.hu/a-bartok-udvar-esete-fibonacci-val/. )! Azt persze nem tartottuk elégnek, hogy holmi tudományos elv alapján rendezzük el az ablakokat, de azokat különleges, anyagában színezett és pöttyös üvegekkel láttuk el, hogy más árnyékolóra már ne legyen gondja bérlőinknek. Jófejségünk és a Bartók Udvar ergonomikus kialakításának második bizonyítéka, hogy mielőtt beültettük bérlőinket a pöttyös ablakok mögé, néhány kollégánk - az ügyvezetőnket is beleértve - az üvegek tervezett mintáját, mintasűrűségét és színét pontosan lemodellezve bematricáztatta ablakát, hogy lássuk milyen éllettani hatással lesznek jövendő bérlőinkre a színes-pöttyös ablakok. Jelentjük: jó hatással! Azóta irodánk a legvidámabb barakkot meghazudtoló jókedvről tesz tanúbizonyságot napról-napra. Az érveket tovább is sorolhatnánk, de nem tesszük. Szavazz ránk, mert a Bartók Udvar II egy tök jó irodaház!


Szolgáltatások

A megszokott bankfiók-étterem-kávézó-elektromos autótöltő-parkosított környezet stb. kombón túl (mert ezek természetesen vannak):
Jókedv - köszönjük pöttyös ablakok!
Panoráma - köszönjük Gellért-hegy!
Agytornáztató - köszönjük megfejthetetlen Fibonacci kialakítás!
Jó fej facility management - köszönjük... ja, nem... Ezek lennénk mi!


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!