Bartók Udvar II VR - Infogroup

KépekCím: 1115, Budapest Bartók Béla út 105-113


Rövid bemutatkozás

Egy spekulatív fejlesztés alatt álló irodaház bérbeadása minden esetben komoly kihívást jelent. Igen nehéz pusztán szavakkal bemutatni azt a víziót, azt a látványt és azt a milliőt ami az építkezés kezdetekor jó ideig még csak papíron létezik, a makett pedig - legyen bármily látványos – már nem kellően interaktív a jelen kor bérlői igényei támasztotta kihívásokhoz. Ennek megoldásaképpen a Bartók Udvar II bérbeadását egy VR (Virtual Reality = virtuális valóság) prezentációval támogattuk meg, mely megfelelő alapossággal mutatja be a kivitelezésre kerülő épületet, az azt övező környezetet, a majdani kilátást és még sok egyebet, s mindezt a tárgyaló kényelméből teszi „kézzel foghatóvá”, bejárhatóvá.


Okok, amiért a díjra érdemes

Amikor Proptechről beszélünk, legtöbben már egy adott épülethez, irodaházhoz kapcsolódó új technológiákat értenek alatta. Mi egy még nem létező épületnél találtuk meg azt a proptech lehetőséget, mellyel az épület elkészülte előtt középpontba helyezhetjük a Bérlői Élményt. Úgy gondoljuk, ezzel a megoldással kiemelkedünk az általános proptech megoldások közül, hiszen az Infogroup csapata elsők között használta fel a virtuális valóság adta lehetőségeket a Bartók Udvar II fejlesztés interaktív bemutatására, bérbeadásának segítésére, mely kiváló fogadtatásra talált az érdeklődők s a későbbi bérlők körében is. Rekord gyorsasággal bérbeadásra került segítségével az irodaház ’A’ üteme, s később felhasználható, fejleszthető az épületegyüttes további ’B’ és ’C’ ütemének bérbeadásához is. A VR valós környezetben, valós belsőépítészettel mutatja be az irodaházat, hogy az érdeklődők számára már akkor könnyen elképzelhetővé, már-már a valóságban bejárhatóvá váljon a ház, akkor mikor az még csak terveken létezik.
A fenti, remélt hozzáadott értéken túl ez a bemutató nagy segítségére volt magának a fejlesztői csapatnak is a burkolatok összhangjának megalkotásában, a belsőépítészeti anyag- és színválasztásokban. Reméljük később egyre egyszerűbbé válik majd általa akár a bérlői kiviteli tervezés is! Egy biztos, az Infogroup ott lesz a technológia ilyen irányú fejlődésének élvonalában is!
A Bartók Udvar II-ről készült virtuális bemutató anyag itt tekinthető meg: www.bartokudvar.hu/galeria


Hozzászólások