CPI Hungary HIP koncepciója, közösségi terei (Balance Office Park, Gateway Office Park, Quadra)

KépekCím: 1138, Budapest Dunavirág utca 2-6.

Ingatlan mérete: 360 m²

Bérlők száma: 400


Főbb bérlők

Starschema, Blockchain Competence, Colonnade, Interticket, Brendon, Orbico, Premium Pénztár, CPI Hungary, Samsung, WHO, Nemzetközi Vöröskereszt, EOS, Alef, Chiesi, Amrest, Trigranit


Rövid bemutatkozás

A CPI Hungary küldetésének tekinti bérlői részére az emberközpontú munkakörnyezet kialakítását és a munkahelyi komfortérzet maximalizálását. Ennek érdekében jött létre a cég Humán Innovációs Programja, melynek keretében olyan szolgáltatások kerülnek bevezetésre, melyek elősegítik az irodaházban dolgozók egészségmegőrzését, könnyítik az irodai mindennapok problémáinak megoldását, színesebbé teszik a megszokott irodaházi életet. A CPI Hungary saját bérlőközpontú, jóléti brandjét, a Human Innovációs Programot Magyarországon 2015-ben elsőként vezette be. A HIP koncepció nagy sikerének köszönhetően, a program ma már a CPI kiemelt irodaházaiban megtalálhatóak. A Community Manager (más néven: HIP representative), az irodaházakban dolgozókkal való kapcsolattartásnak, illetve a helyi jelenléte révén a szolgáltatások palettáját az igényeknek megfelelően folyamatosan bővíti és újítja.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az irodaházi szegmensben a CPI által bérlői számára bevezetett Humán Innovációs Program (HIP) olyan egyedülálló szolgáltatáscsomag, melynek előnyeit mind a munkáltatók, mind a bérlők munkavállalói élvezhetik. A program kiemelkedő HR faktor a bérlőink szemében.
A bérlők időt, helyet, energiát spórolhatnak a program egyes elemei által – a szervezésre, utazásra szánt idő szinte teljesen eltűnik a túlzsúfolt naptárakból, a költségeket csökkenti az ingyenes terem- és eszközhasználat, a szolgáltatók kedvező árképzése, a szervezéssel járó stressz pedig teljesen megszűnik.
A HIP program Community Managerei azon fáradoznak, hogy egy lépéssel az igények megjelenése előtt kínáljanak kényelmi, relaxációs és adminisztrációs szolgáltatásokat az irodaház dolgozóinak, illetve a felmerülő kéréseket, ötleteket a lehető legrövidebb idő alatt teljesítsék.

Folyamatos megújulás, fejlesztés, rugalmasság, az igények és visszajelzések követése – ezek mind a program legfőbb jellemzői közé tartoznak.

A bérlők a heti rendszerességű hírlevélből, az épületek lobbyjában és liftjében található digitális kijelzőkről, illetve személyesen is informálódhatnak az aktuálisan elérhető programokról .
Jelen pillanatban a CPI HIP bérlői applikáció fejlesztése folyamatban van. Az applikáción keresztül a már rutinszerű napi kapcsolattartás más platformot is kap. Napi rendszerességgel kapnak a bérlők majd információt a frissülő szolgáltatásokról, a környéken elérhető szolgáltatásokról kizárólag a bérlőink számára leszervezett kedvezményekkel, illetve az időpontfoglalás, car-sharing és egyéb funkciók is elérhetők lesznek.

HIP weboldal:
www.hipbudapest.hu


Szolgáltatások

Mentális well-beinget támogató programok: jóga, meditáció, stíluskurzus, csocsó, darts, pingpong.
Fizikai jólétet támogató programok: jóga, pilates, köredzés, gerinctorna, zumba, alakformáló torna, harcművészeti oktatás, kültéri sportolási eszközök az irodaházaink parkjaiban (Living Garden).
Kényelmi szolgáltatások: szépség és egészség programok, cipő - és ruhajavító, ruhatisztítás, színház-, koncert-, sportesemény-, fesztiváljegy értékesítés, masszázs, manikűr, pedikűr, kozmetikus, mozgó piac, kültéri tárgyalók ingyenes wi-fi használattal.

Közösségi események, networking programok megszervezése a HIP representative által. Food truck-ok szervezése a változatos étkezés támogatására, közös piknikezés az irodaház parkjában.

Közreműködők


Hozzászólások