The competition

About the organizer 

Founder and organizer of the 'Office of the Year' award is the iroda.hu media group.

The group's portfolio includes iroda.hu, raktar.hu and retail.hu real estate search sites and realista.hu professional news website. Iroda.hu joined ingatlan.com group, operator of Hungary's biggest real estate website in 2015.

Jury and evaluation 

Jelentkezés / 2017. szeptember 7. - november 30.

Designban és innovatív megoldásokban kiemelkedő irodák jelentkezéseit várjuk a piaci trendeknek megfelelő, különböző kategóriákban. Az idei verseny átfogó témája az ember és az embert körülölelő épületek harmóniája, kölcsönös egymásra hatása.

Szavazás / 2017. december 1. - 2018. január 15.

A szavazási időszak a pályázatok beérkezését követően kezdődik, melynek végén kiderül, kik nyerik el a különböző kategóriák díjait. A hiteles díjazás érdekében a független szakmai zsűrin kívül a közönség is véleményt nyilváníthat, beleértve az adott cégek munkavállalóit is.

Gálaest / 2018. február 8.

A díjakat egy exkluzív vacsora keretében nyújtja át a szakmai zsűri a kategóriák nyerteseinek, az ingatlanpiac ünnepeként számon tartott gálaesten. A Gálán átadott díjak ma már az irodapiac legnagyobb kitüntetéseinek számítanak. A Várkert Bazárban tartott eseményen minden eddiginél több, 430 ingatlanpiaci szakember vett részt az idei évben. A VII. Díjátadó Gála győzteseit és a gálán készült fényképeket, videókat ezen a linken lehet elérni.