About Why should I apply?

A szervezőről 

Az Év Irodája Verseny alapítója és szervezője az országban egyedülálló portólióval rendelkező, kereskedelmi ingatlanokra specializálódott médiacsoport, az iroda.hu.

Az iroda.hu csoport portfóliójába tartozik az iroda.hu, a raktar.hu és a retail.hu ingatlankereső oldalak és a realista.hu szakmai hírportál. Az iroda.hu csoport 2015-ben csatlakozott az ingatlan.com Zrt-hez.

About the awards

The Office of the Year competition and Awards Ceremony, where the most recognized awards of the office market are given out, was launched by iroda.hu in 2010, and has become a unique event of the Hungarian property market by now.

In 2015 it is the 6th time that we are looking for Hungary’s best offices, office buildings, green projects, new projects and facility management comapanies.

During our last gala evening in February 2015 about 220 prominent personalities of the trade took an interest in the evaluation of the players of the office market by an independent expert jury in 8 categories.

Jury and evaluation 

The winners rewarded at the 6th iroda.hu Award Ceremony will be determined by an independent jury of property market experts after the closing of the public vote. When setting up the jury relevant professional experience and impartiality will be taken into consideration.
The evaluation procedure is made up of two phases: on the one hand there is public voting in certain categories, and on the other hand a responsible member of the jury rates the applications on the basis of a predetermined and objective system of criteria. The extent to which the public voting and the opinion of the expert jury influences the final result will always depend on the member of the jury assigned to the specific category.

Office of the Year 2016 Categories

Dr. Németh Edit

Dr. Németh Edit

Bachmann Bálint DLA

Bachmann Bálint DLA

Koós Pál

Koós Pál

Coworking Office of the Year 2016 Categories

Kovács Péter

Kovács Péter

Társalapító, IseeQ, Global Startup Awards, xLaboratories

Green Property Project of the Year 2016 Categories

Barta Zsombor

Barta Zsombor

FM Company of the Year 2016 Categories

Mikó Zoltán

Mikó Zoltán

Property Management Company of the Year 2016 Categories

Schmidt József

Planned Project of the Year 2016 Categories,
New Development of the Year 2016 Categories

Ongjerth Richárd MUT

Ongjerth Richárd MUT

Realestate Person of the Year 2016 Categories

Immáron hagyomány, hogy minden évben a tavalyi győztes adja át Az Év Ingatlanpiaci Személyisége díjat.

Török Árpád

Török Árpád

Az Év Irodaháza Bérlői díj 2016 Categories

Csuhay Borbála MRICS

Csuhay Borbála MRICS

Property Market Kft. - értékesítési és vagyonkezelési igazgató

Csuhay Borbála a Property Market Kft. kereskedelmi ingatlanjainak értékesítési és vagyonkezelési igazgatója. Az ingatlanfejlesztő cég jelenlegi legnagyobb projektje a BudaPart beruházás, amely 600 ezer négyzetméternyi lakó- és irodaépület, valamint kiskereskedelmi egység megvalósítását jelenti a Kopaszi gát parkját is magába foglaló területen.A közgazdász diplomát az angliai Hertfordshire egyetemen szerző, a BME és a Nottingham Trent Egyetem közös képzését is elvégző ingatlanszakértő korábban a WING értékesítési igazgatójaként olyan irodaházak bérbeadásaiért felelt, mint a V17, a Máriássy Ház, a Studium irodaház, az Átrium Park, a Millenáris Park irodaházai, a Honvéd Center és az Allianz székház és a VPOP irodaház. A nevéhez fűződő több, mint 300 ezer négyzetméternyi iroda bérbeadása során többek között az Ericsson, az E.On, a Randstad, a Nokia, Microsoft, az Adecco és számos állami szervezettel való tárgyalás során képviselte a fejlesztő érdekeit.Ingatlanszakmai pályáját a Jones Lang LaSalle Tőkebefektetési Csoportnál kezdte, ahol pár évig vezető befektetési tanácsadóként dolgozott. 2009 óta tagja az RICS-nek (Royal Institution of Chartered Surveyors) és 2013 óta az RICS Magyarország elnökségi tagja.

Sponsor 

Main sponsor

Awards Gala attendees

S IMMO
CBRE
DVM group
HB Reavis
Cushman & Wakefield
Dome Facility Services Group
Fitout
CPI
future fm
Colliers
Futureal
Diófa
Budapart
Immofinanz
ESTON
DecorFloor
STRABAG
Lohn
GTC
All In Properties
Prointerier
Techo
Wing

Exclusive media sponsors

Professional sponsors

Media sponsors

Szponzorációs lehetőségekről érdeklődjön kollégánknál:
Fodor Dániel, +36 70 620 9925, fodor.daniel@ingatlan.com