Sajtóközlemények

V. Díjátadó Gála

Újra indul Az Év Irodája verseny! Már lehet nevezni!

Az iroda.hu csoport immár hatodik alkalommal hirdeti meg Az Év Irodája versenyt, amely az egyik legrangosabb megmérettetés a hazai ingatlanpiacon. A nevezési időszak szeptember 21-én indult el, hét kategóriában lehet jelentkezni december 7-ig. Az eredményhirdetésre a szokásoknak megfelelően 2016 február elején a nagyszabású Díjátadó Gálán kerül sor. A győzteseket a közönségszavazatokat figyelembe véve rangos szakmai zsűri választja ki.

Forrás: iroda.hu Sajtóközlemény letöltése
Logó letöltése, Kép letöltése

Archívum

V. Díjátadó Gála

iroda.hu V. Díjátadó Gála - 2015. február 5.

2015.02.06.

2015. február 5-én került megrendezésre az iroda.hu V. Díjátadó Gála a Budapest Music Centerben, amelyen több mint 200 ingatlanpiaci szakember vett részt. A szakmai zsűri a meghirdetett 8 kategória mellett 1 különdíjat is kiosztott.

Forrás: iroda.hu Sajtóközlemény letöltése
Rendezvényfotók letöltése
Nyertes pályázati fotók letöltése
IV. Díjátadó Gála

iroda.hu IV. Díjátadó Gála - 2014. február 6.

2014.02.07.

2014. február 6-án az iroda.hu csoport negyedik alkalommal rendezte meg „Az Év Irodája” verseny díjátadó gáláját a Budapest Music Centerben, amelyen több mint 200 ingatlanpiaci szakember vett részt. A zsűri 7 kategóriában összesen 10 díjat osztott ki.

Forrás: iroda.hu Sajtóközlemény letöltése
Rendezvényfotók letöltése
III. Díjátadó Gála

iroda.hu III. Díjátadó Gála

2013.01.30.

2013. január 31-én az iroda.hu ingatlanpiaci portál harmadik alkalommal szervezte meg „Az Év Irodája” verseny díjátadó gáláját. A szakmai zsűri kilenc kategóriában választotta ki a legjobbakat. A pályázóknál markánsan megfigyelhetők a 21. százai irodák tipikus jellemzői, így a koncepcionális térszerkezet, a közösségi, rekreációs helyiségek felértékelődése, az ergonómia és az egészséges, környezettudatos munkakörnyezet biztosítása, valamint az igényes dizájnelemek előtérbe kerülése.

Forrás: iroda.hu Sajtóközlemény letöltése
Rendezvényfotók letöltése