Nincs Design Hét Az Év Irodája verseny nélkül!

Az első, 2004-ben megrendezett Design Hét Budapest rendezvénysorozatot a Magyar Formatervezési Tanács hívta életre azért, hogy közreműködjön a design gazdasági és társadalmi szerepének tudatosításában, a design iránti bizalom növelésében és a terület szereplői közötti kommunikációban. A programsorozat elsősorban a gazdasági döntéshozók és a hazai vállalkozások figyelmét kívánja a designban rejlő lehetőségekre irányítani. A designnak nagy szerepe van egy vállalkozás életében, olyan új minőséget és többletértéket teremt, amely a versenyképességet növeli, és lépéselőnyt biztosít a többi piaci szereplővel szemben hazai és nemzetközi viszonylatban is. A szeptember 23. és október 2. között tartandó program, a Design Hét Budapest egy több mint száz eseményt magában foglaló eseménysorozat, mely a társadalmi hasznosságon túl a design gazdasági jelentőségére is kiemelt hangsúlyt helyez. Nyitott stúdiók, kiállítások design-túrák, előadások, workshopok, várások, és egy fergeteges party várja a látogatók a Design Héten.

Az Év Irodája a Design Héten - Madarat tolláról, céget irodájáról...

Többek között az Iroda.hu csapata is részt vesz a programokon. Nem mindennapi irodalátogatásokkal szeretnénk kedveskedni a program résztvevőinek, akik közt 5 darab jegyet sorsolunk ki a 2016-os Az Év Irodája gálaestjére, mely 2017. február 2-án lesz a Várkert Bazárban.

Programunk célja, hogy bemutassuk a résztvevőknek, munkáltatóknak a kreatív munkakörnyezet és az iroda dizájnelemek fontosságát és annak pozitív hatásait. Az Év Irodája verseny tavalyi győztesein keresztül mutatjuk be, hogy a design és kreatív légkör nem csak a cég hatékonyság növeléséhez, profit növekedéséhez, hanem a munkavállalói arculat kialakításához is hozzá járulhat, mint az egyik legerősebb Employer Branding eszköz. A több napos program során 2015 legjobb irodák kapuit nyitjuk meg az érdeklődők előtt, hogy a tervezők, belsőépítészek és irodabútorosok megmutathassák, hogy a kreativitás és az üzleti motiváció milyen hatékony alkotótérré tud varázsolni egy általános irodai helyiséget. Minden nap egy adott irodába nyerhetnek betekintést az érdeklődők pár órás időtartamra.

A verseny menete

A programokon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges ezen a linken. Ezt követően email-ben küldünk egy személyes részvételi jegyet, amit kinyomtatva kell elvinni az adott irodákba, ahol egyedi pecséttel látják el a jegyeket. Aki összegyűjti és visszajuttatja mind az öt pecséttel ellátott jegyet az iroda.hu csapatának, az esélyes lesz, hogy megnyerje Az Év Irodája gála jegyek egyikét. Összesen 5 darab jegyet sorsolunk ki a versenyzők között. Csak az a személy vehet részt a sorsoláson, aki megszerezte mind az 5 iroda pecsétet, vagyis mind az 5 helyszínen megjelent.

 

Programok

09.26 Hétfő

Profession.hu

09.27 Kedd

MagNet Közösségi Pont

09.28 Szerda

Waberer’s iroda

09.29 Csütörtök

DekoRatio Branding & Design Studio

09.30 Péntek

GE Healthcare

 

A programok 14.00 és 18.00 óra között zajlanak. Részletes információk és regisztráció a a honlapon: www.azevirodaja.hu/designhet

Kép: Rácmolnár Milán

 


Hozzászólások