Katkó Károly lett a 2012. év irodapiaci tanácsadója

A CBRE nagy örömmel jelenti be, hogy az "Év Irodapiaci Tanácsadója" díját immár harmadik alkalommal is csapata tagja kapta: 2012-ben Katkó Károly, a CBRE bérlőképviseleti vezetője részesült a rangos elismerésben.

2013. január 31-én az Iroda.hu ingatlanpiaci portál harmadik alkalommal szervezte meg éves díjátadó gáláját a magyarországi irodapiacon aktív fejlesztők, tanácsadók és szolgáltatók részvételével. Az este folyamán hat kategóriában (az Év Irodája, az Év Legzöldebb Irodaháza, az Év Üzemeltető Cége, az Év Irodapiaci Tanácsadója, az Év Irodapiaci Szereplője és az Év Irodaháza Közönségdíj) avattak győzteseket, a sorrendet a közönség szavazatain túl a szakmai zsűri értékelése határozta meg. A CBRE munkatársai immár harmadik alkalommal tűntek ki a mezőnyből: 2010-ben az Év Irodapiaci Tanácsadója kategóriában Hámori Zita 3. helyezett lett, 2011-ben Varga Judit győzött, 2012-ban pedig Katkó Károly hódította el a címet.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 2012-ben Károly lett az Év Irodapiaci Tanácsadója. Az elismerés Károly személyét és teljesítményét egyaránt dicséri, egyúttal azt is bizonyítja, mennyire elkötelezett csapatunk a magyarországi ingatlanpiacon." - mondta Konthur Adrienne, a CBRE budapesti irodájának ügyvezetője. Katkó Károly 2011 áprilisában csatlakozott a CBRE-hez, mint a bérlőképviseleti és vállalati tanácsadási osztály vezetője. Károly feladatai egyaránt kiterjednek a CBRE kiemelt vállalati ügyfeleinek képviseletére és a helyi bérlőképviseleti megbízások megszerzésére. 2012-ben nevéhez köthetők a Bayer Hungária, a Nemzeti Infrastrukturális Fejlesztési Zrt., az Állami Autópálya Kezelő Zrt. és az AON-Hewitt bérbeadási ügyletei.

"Nagyon szoros volt a mezőny" - nyilatkozta Ispánki Nikoletta, a Skanska bérbeadási vezetője, a bíráló bizottság tagja, egyben az "Év Irodapiaci Tanácsadója" kategória felelőse. "Az internetes közönségszavazás 20%-ban járult hozzá a végső eredményhez. A piacot és a jelölteket munkájuk révén legjobban ismerő fejlesztők értékelése 40%-ot jelentett, a fennmaradó 40%-ot a jelöltek saját pályázata adta. A végső sorrendet mindezek súlyozása mellett a zsűri határozta meg. Végül két jelölt között dőlt el a díj sorsa, szoros versenyben a győztes végül 2012-es eredményei alapján Károly lett." - tette hozzá Ispánki Nikoletta.


Hozzászólások