A Waberer’s exkluzív irodája nyerte a különdíjat

Az Év Irodája Különdíjat a Waberer’s vezérigazgatói irodák nyerte el, amely a Parlament mellett egy impozáns épületben elegáns munkakörnyezetet biztosít. Exkluzív ékszerdoboz.

A Waberer’s irodája a Kossuth tér egyik patinás bérházában exkluzív, világszínvonalú munkahely, ahol az ország szívében nagyszerű díszletek – Országház, Duna, Vár – mellett fogadhatja a cégcsoport a kiemelt ügyfeleit, illetve ahol a vezetőség dolgozhat igényes körülmények között. Az exkluzív iroda egyrészt tekintélyt kölcsönöz a vállalatnak a nemzetközi partnerei előtt, másrészt a háttértevékenységet végző munkatársak itt dolgoznak.

„A Vadász Mihály és Preisich Gábor által tervezett, 1937-ben épült Kossuth téri háztömb 6. emeletén kialakított vezérigazgatói irodák a környezethez maximálisan alkalmazkodva és a XXI. század modern technológiát nagy odafigyeléssel ötvözve kerültek kialakításra. A tervezői filozófiára jellemző a kompromisszummentesség és a maximumra való törekvés.  A belső tér kialakításában egy jól felfejthető tervezői koncepcióra (a múlt és a jelen értő összekapcsolása) felfűzve illeszkednek a legapróbb részletek is, melyek magas minőségben és igényes anyagválasztással, precíz kivitelezéssel kerültek megvalósításra. Hallatlan elegancia, stílusosság, kifinomultság jellemző a terek kialakítására. Valódi vezetői irodák jöttek így létre” – indokolta a díjat Koós Pál, a szakmai zsűri felelős tagja.

„A tervezés és a kivitelezés precíz és nagyon alapos munka eredménye, amely jól tükrözi a cég munkafilozófiáját, illetve a cégtulajdonos Wáberer György hozzáállását is. A cél az volt, hogy az iroda reprezentálja a cégcsoport erejét, nemzetközi jelentőségét, a minden apró részletre való odafigyelés pedig azt is szimbolizálja, hogy akárcsak az irodakialakítás, ugyanúgy a cég minden tevékenysége professzionális, a tökéletes megoldásokra törekszik. A megrendelő kérésére nagy gondot fordítottunk a munkatársak egészégére, ezért is volt fontos az ergonomikus székek kiválasztása, és a pozitív hozzáállást jeleníti meg a LED-es hangulatvilágítás is, amely a munkatársak „hangulatfelelőse” – nyilatkozta Csavarga Rózsa tervező.

Bemutató cikkünk:

A Waberer’s exkluzív irodája a Kossuth téren


Hozzászólások